لیست، فرانتس (Franz Liszt، 1811-1886 م) پیانیست و آهنگساز مشهور مجارستانی است. او قطعات زیادی برای ارکستر و پیانو ساخت و فرم پوئمسمفونیک را ابداع کرد که نوعی موسیقی ارکستری بیکلام براساس یک داستان است.
لطفی، محمدرضا (1393-1325 ه ش) نوازنده، آهنگساز، مدرس و پژوهشگر موسیقی سنتی ایرانی است. او در بداههنوازی تار و سهتار مهارت داشت و در آموزش و احیای موسیقی سنتی ایرانی تأثیرگذار بود.
لئوناردو داوینچی (Leonardo da Vinci، 1452-1519 م) نقاش برجسته، معمار، مجسمهساز و دانشمند ایتالیایی است. او بهسبب مهارت در نقاشی و نوآوریهایش در علوم و فنون، و برخورداری از دانشی فراتر از دانش آن دوره، نابغهای در دورۀ رنسانس بهشمار میرفت. برجستهنمایی حجمها در نقاشی با استفاده از رنگ و سایه، و نمایش حالتهای روانی و ذهنی سوژه (موضوع) از ویژگیهای نقاشیهای داوینچی است. تابلوهای شام آخر و مونالیزا از مشهورترین آثار او است.
گیتار سازی زهی زخمهای است که برای تکنوازی، همراهی با خواننده یا در گروههای موسیقی از آن استفاده میکنند. بعضی از خوانندگان هنگام خواندن بهصورت همزمان گیتار نیز مینوازند. این ساز در انواع سبکهای موسیقی کاربرد دارد و استفاده از آن در بیشتر نقاط جهان رایج است.
گویا، فرانسیسکو خوزه دِ (Francisco José de Goya، 1746-1828 م) نقاش، طراح و حکاک اسپانیایی و از پیشگامان هنر مدرن است. گویا در ارائۀ تصویرهای واقعی از لحظههای پُرتَنِش رویدادهای تاریخی و زندگی روزمرۀ مردم بسیار توانا بود. بهویژه برخی از آثار نقاشی و قلمزنی او که خشونت هجوم ارتش ناپلئون بناپارت به اسپانیا (1810-1814 م) را به تصویر میکشد، از شهرت بسیار برخوردار است. آثار گویا بر هنرمندان مشهور قرنهای نوزدهم و بیستم میلادی، ازجمله ادوار مانه، نقاش فرانسوی، و پابلو پیکاسو، نقاش و مجسمهساز اسپانیایی، تأثیر گذاشته است.
گوگَن، پل (Paul Gauguin، 1903-1848 م) نقاش فرانسوی و از هنرمندان برجستۀ دورۀ پُست اَمپرسیونیسم (پسا امپرسیونیسم) است.